itulau-fa'ailoga

Au'ili'iliga fa'apitoa, fa'asoa, ma le fa'atuputeleina o va'aiga o le maketi afi afi mai le 2020 i le 2026

O le lipoti fou o suʻesuʻega maketi afi e faʻamoemoe e tuʻuina atu se avanoa faʻatauvaʻa mo atinaʻe i totonu o alamanuia tuʻusaʻo e ala i se iloiloga atoatoa o faʻamoemoega maketi, lona talaʻaga ma isi faiga faʻavae tetele.O suʻesuʻega e mafai ai e le kamupani ona faʻavasega le malosi o loʻo iai nei ma faʻamoemoega e faʻamalamalama ai fuafuaga lelei pisinisi.E tusa ai ma suʻesuʻega, o loʻo faʻamoemoeina o le maketi o le ai ai se fua faʻatupulaia tele ma maua ai le tele o tupe maua i le taimi o faʻataʻitaʻiga.
O loʻo faʻamatalaina e le pepa le faʻatupuina o le tuputupu aʻe ma avanoa e faʻamatalaina ai le siata o tupe mama mo lenei maketi i le taimi o suʻesuʻega.Sa fesiligia ai fo'i lu'itau ma fa'alavelave o lo'o feagai ma sui auai o pisinisi.
O le su'esu'ega na fa'atusatusa ai tulaga o maketi ua tuana'i ma o lo'o i ai nei ina ia mafai ai ona maua le fa'atupulaia o alamanuia i tausaga mulimuli ane.E le gata i lea, e fuaina ai foi le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19 i le itulagi ma le maketi atoa.
I se faapuupuuga, o le lipoti o le maketi afi afi e maua ai se iloiloga loloto o vaega eseese, aʻo faʻamalamalamaina auala faʻatau ma faʻasologa o faʻasologa o faʻatauga e aofia ai faʻatau oloa i luga, faʻatau oloa mataʻutia, tufatufa ma tagata faʻatau i lalo.
E ala i le fa'atotonugalemu o fa'asalalauga tetele uma ma a latou 'au'aunaga i se nofoaga e tasi, matou te fa'afaigofie au lipoti o su'esu'ega maketi ma fa'atauga au'aunaga e ala i se fa'avae tu'ufa'atasi.
E galulue fa'atasi le matou tagata fa'atau ma se lipoti o su'esu'ega maketi kamupani fa'atapula'aina noataga.Fa'afaigofie a latou su'esu'ega ma su'esu'ega o oloa ma auaunaga tau maketi e fa'atatau i galuega autu a le kamupani.
Afai o loʻo e suʻeina lipoti suʻesuʻe i maketi i le lalolagi poʻo maketi faʻaitulagi, faʻamatalaga faʻatauva, maketi faʻaalia ma aga, pe naʻo le manaʻo e tumau i luma, ona mafai lea ona e filifilia Market Study Report, LLC.O se faʻavae e mafai ona fesoasoani ia te oe e ausia soʻo se tasi o nei sini.


Taimi meli: Sep-23-2020